Login issue

Need help with installing or using Topic'it on Android devices? Visit this forum.

Moderator: The Godfather

Post Reply
User avatar
Pierre
Posts: 1
Joined: Sat Jan 26, 2019 4:32 pm
Beta tester language: -----
Brand & model:
Os version:
Forum URL:

Login issue

Post by Pierre » Sat Jan 26, 2019 4:45 pm

Hello,

I'm unable to login on a forum (https://community.lightninglauncher.com/) using the Android app. I'm the owner of the forum, the extension is installed and everything else seems to work so far.

On the server side I can see a POST request /topicit/index.php/user/login with a code 200. I had a quick look at topicit/controllers/TIUserController.php and added some debug logs to confirm the user/password values were right. It seems that TIAccountController::getLoginOutput at line 81 doesn't return.

Any idea on how to troubleshoot the issue?

User avatar
jucarese
Posts: 195
Joined: Tue Oct 18, 2016 5:21 pm
Location: Spain
Beta tester language: Spanish tester
Mobile device: Smartphone
Brand & model: Samsumg Galasy S9 +
Os version: Andorid 9.0.0
Forum URL: http://www.piramidedenefertari.net
Contact:

Re: Login issue

Post by jucarese » Thu Jan 31, 2019 1:57 pm

Hi ,Image
I had no problem to login to your forum from the application Topic'it for Android

User avatar
Topic'it
Site Admin
Posts: 91
Joined: Wed Aug 19, 2015 9:40 am
Location: France
Beta tester language: -----
Brand & model:
Os version:
Forum URL:
Contact:

Re: Login issue

Post by Topic'it » Thu Jan 31, 2019 4:59 pm

Hello,

Our technical team is trying to reproduce the issue in order to find a solution. You will see some new accounts for tests on your forum.

I will keep you in touch when the fix is available :)

Thanks for the report!

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests